Fiat Tipo Hatchback Street 1.4 95 КС Euro 6D

Fiat Tipo Hatchback Street

1.4 95 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008      Далечинска команда отворање затворање
 • 009      Кочници со ABS
 • 011      Висинско и длабинско прилагодување на управувач
 • 025      Мануелен клима-уред
 • 028      Електрична регулација на предни прозори
 • 029      Греење на задно стакло
 • 392      ESP
 • 228      Централно заклучување
 • 112      Електричен серво управувач
 • 041      Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 15Q     USB Порт
 • 195      Поделено задно седиште
 • 1GD    Dual TMPS (систем за мониторинг на притисок на пневматици)
 • 1M3     Тркала од лесна легура 16”
 • 450      Висинска регулација на возачко седиште
 • 500      Воздушно перниче за возач
 • 502      Воздушно перниче за совозач
 • 505      Предни странични воздушни перничиња
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 5BY     Сензор за надворешна температура
 • 7BY     Радио со USB, Bluetooth VP1
 • 4WE    Радио команди на управувач Bluetooth
 • 980      Стандардно резервно тркало
 • 7K7      Хромирани рачки на врати
 • 097      Предни светла за магла
 • 4GF     ТFТ дисплеј на инструмент табла
 • 5DE     Start&Stop
 • 023      Електрична регулација на задни прозори
 • 070      Затемнeти задни стакла
 • 132      Преден наслон за рака
 • 976      Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • 9U5     Предни LED дневни светла
 • 0L5      Лого – беџ STREET
 • 823      12V конектор
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • Црвена метализирана боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.