FIAT Tipo Hatchback Tipo 1.3 Mjet 95

FIAT Tipo Hatchback

Tipo 1.3 Mjet 95

Сериска опрема:
 • 008/228     Централна брава со далечинско отварање/затворање
 • 009      Кочници со ABS
 • 025      Мануелен клима уред
 • 028      Електрична регулација на предни стакла
 • 112      Електричен серво асистиран управувач
 • 15Q     USB – порт
 • 6ZE     Радио со USB
 • 195      Поделено задно седиште
 • 218      Електрична регулација на надворешни ретровизори
 • 365      TMPS  Мониторинг за притисок во пневматици
 • 392      ESP Електронска контрола на стабилноста
 • 450      Висинска регулација на возачко седиште
 • 500      Воздушно перниче за возачот
 • 502      Воздушно перниче за совозачот
 • 505      Странични воздушни перничиња
 • 5BY     Сензор за надворешна температура
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 406      Челични тркала 15”
 • 823      Приклучок за струја 12V
 • 876      Браници во боја на каросерија
 • 980      Резервна гума со нормални димензии
 • 249      Бела пастелна
Дополнителна опрема:
 • 097     Предни светла за магла
 • 245     Радио команди на управувач
 • 405     Сина метализирана боја (Blue Ocean)

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.