FIAT TIPO Hatchback TIPO 1.3 Mjet 95

FIAT TIPO Hatchback 1.4 TIPO

1.3 Mjet 95

Сериска опрема:
 • 008/228     Централна брава со далечинско отварање/затворање
 • 009      Кочници со ABS
 • 025      Мануелен клима уред
 • 028      Електрична регулација на предни стакла
 • 112      Електричен серво асистиран управувач
 • 15Q     USB – порт
 • 195      Поделено задно седиште
 • 218      Електрична регулација на надворешни ретровизори
 • 365      TMPS  Мониторинг за притисок во пневматици
 • 392      ESP Електронска контрола на стабилноста
 • 450      Висинска регулација на возачко седиште
 • 500      Воздушно перниче за возачот
 • 502      Воздушно перниче за совозачот
 • 505      Странични воздушни перничиња
 • 5BY     Сензор за надворешна температура
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 6ZE     Радио со USB
 • 406      Челични тркала 15”
 • 823      Приклучок за струја 12V
 • 876      Браници во боја на каросерија
 • 980      Резервна гума со нормални димензии
 • 405      Сина метализирана боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.

Дополнителна опрема:
 • 041      Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 097      Предни светла за магла
 • 132      Наслон за рака на предни седишта
 • 245      Управувач со радио команди VP1