FIAT Tipo Sedan Entry 1.3 Mjet 95

FIAT Tipo Sedan

Tipo 1.3 Mjet 95

Сериска опрема:
 • 008/228 Централна брава со далечинско отворање/затворање
 • 009 Кочници со ABS
 • 011 Регулација на волан во висина
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрична регулација на предни стакла
 • 112 Електричен серво асистиран управувач
 • 15Q USB – порт
 • 195 Поделено задно седиште
 • 365 TMPS  Мониторинг за притисок во пневматици
 • 392 ESP Систем за контрола на стабилноста
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 5BY Сензор за надворешна температура
 • 25W Радио со Bluetooth
 • 976 Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • WCL Челични тркала 15” со капаци
 • 980 Стандардно резервно тркало
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
Дополнителна опрема:
 • 4WE Управувач со радио команди
 • 132 Наслон за рака на предни седишта
 • 041 Електрична регулација на стакла на надворешни ретровизори
 • 023 Електрична регулација на задни стакла
 • 416 Темпомат
 • 508 Задни паркинг сензори
 • 5DE  Start&Stop
 • 695     Сива метализирана боја
 • AZL  Пакет Техно: (140  Автоматски клима уред, 316  Задна камера за паркирање, 320 Управувач и рачка на менувач обложени со   кожа, 5BH Радио команди за радио VP2, 7Q8  VP2 7″ Tablet –   Радио + DAB, 8EW Android Auto / CarPlay / Mirroring)

Соработуваме со сите банки и лизинг компании. За детални информации и најдобра финансиска понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место .

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.