FIAT Tipo Sedan Entry 1.3 Mjet 95

FIAT Tipo Sedan

Tipo 1.3 Mjet 95

Сериска опрема:
 • 008/228 Централна брава со далечинско отворање/затворање
 • 009 Кочници со ABS
 • 011 Регулација на волан во висина
 • 025 Мануелен клима уред
 • 028 Електрична регулација на предни стакла
 • 112 Електричен серво асистиран управувач
 • 15Q USB – порт
 • 195 Поделено задно седиште
 • 365 TMPS  Мониторинг за притисок во пневматици
 • 392 ESP Систем за контрола на стабилноста
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 5BY Сензор за надворешна температура
 • 25W Радио со Bluetooth
 • 976 Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • WCL Челични тркала 15” со капаци
 • 980 Стандардно резервно тркало
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
Дополнителна опрема:
 • 4WE Управувач со радио команди
 • 132 Наслон за рака на предни седишта
 • 041 Електрична регулација на стакла на надворешни ретровизори
 • 023 Електрична регулација на задни стакла
 • 416 Темпомат
 • 508 Задни паркинг сензори
 • 5DE  Start&Stop
 • AZN  Пакет Стил: (070  Затемнети стакла на задни вртати и задно стакло, 097 Предни светла за магла, 396  Патосници,  3RR Тркала од лесна легура 16”, 9WE  Предни светла FULL LED, LAY LED задни светла)
 • AZL    Пакет Техно: (140  Автоматски клима уред, 316  Задна камера за паркирање, 320  Управувач и рачка на менувач обложени со кожа, 5BH  Радио команди за радио VP2, 7Q8  VP2 7″ Tablet –  Радио + DAB, 8EW  Android Auto / CarPlay / Mirroring)

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.