Fiat Tipo Sedan 1.4 95 КС Euro 6D

Fiat Tipo Sedan Mirror

1.4 95 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008         Далечинска команда отворање, затворање
 • 009         Кочници со ABS
 • 011         Висинско и длабинско прилагодување на управувач
 • 025         Мануелен клима уред
 • 028         Електрична регулација на предни прозори
 • 029         Греење на задно стакло
 • 392         ESP
 • 228         Централно заклучување
 • 112         Електричен серво управувач
 • 043         Мануелна регулација на надворешните ретровизори
 • 15Q        USB Порт
 • 195         Поделено задно седиште
 • 245         Радио команди на управувач VP1
 • 7PE         Пакет комфорт(132 преден наслон за рака + 450 висинска регулација на возачко седиште)
 • 365         TMPS (контрола на притисок во пневматици)
 • 406         15″ челични тркала со капаци
 • 500         Воздушно перниче за возач
 • 502         Воздушно перниче за совозач
 • 505         Предни странични воздушни перничиња
 • 614         Странични воздушни завеси
 • 5BY         Сензор за надворешна температура
 • 6ZE         Радио со USB VP1
 • 823         12V конектор
 • 8К0         Отворање на багажник со копче
 • 976         Фарбани ретровизори во боја на каросерија
 • 980         Стандардно резервно тркало
 • 249       Бела боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.