FIAT Tipo Station Wagon Entry 1,5 130 KS Euro 6D

FIAT Tipo Station Wagon

Entry 1,5 130 KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008/228  Централна брава со далечинско
 • 009 Кочници со ABS
 • 011 Висинско и длабинско регулирање на управувач
 • 023 Електрична регулација на задни стакла
 • 028 Електрична регулација на предни стакла
 • 041 Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 048 Прилагодување на висината на светлината на фаровите
 • 051 Сензор за светлина
 • 112 Електричен серво асистиран управувач
 • 140 Автоматски клима уред
 • 15Q USB – порт
 • 195 Поделено задно седиште
 • 1CQ Предупредување за замор кај возач
 • 1GD Мониторинг за притисок во пневматици со дисплеј
 • 320 Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • 339 Џеб на заден дел од предни седишта
 • 347 Сензор за дожд
 • 392 ESP Електронска контрола на стабилноста
 • 416 Темпомат
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
 • 481 Наслон за глава на задни седишта
 • 4GF TFT дисплеј
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Странични воздушни перничиња
 • 58H Радио команди за радио
 • 5BY Сензор за надворешна температура
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 823 Приклучок за струја 12V
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • EW    Android Auto / Carplay / Mirroring
 • 9U5 Дневни светла Full LED
 • LAS Помош при одржување на правец во лента на движење
 • NH4 Интелегентна помош за одржување на брзина
Дополнителна опрема:
 • 357 Надолжни кровни носачи
 • 5D1 AMORE 2 PACK
 • 316 Задна камера за паркирање
 • RSX Заден USB порт
 • 132 Наслон за рака на предни седишта
 • 275 Наслон за рака на задни седишта
 • 481 Наслони за глава на задни седишта
 • 40Y Лумаблно подесување на возачко седиште
 • 454 Висинска регулација на совозачко седиште
 • 410 Електрохроматски внатрешен ретровизор
 • 5E1 INGEGNO PACK
 • 3MN VP2 10″ Tablet – Радио + DAB
 • RFX Безжично полнење на мобилен телефон
 • JAL 7″ инструмент табла во боја
 • XAN Детекција на мртва точка
 • 9U7 Автоматски долги светла
 • 7Z6 Автономно кочење + радар
 • 412 Адаптивен темпомат
 • 347 Сензор за дожд
 • 051 Сензор за светлина
 • 5B0 FANTASIA PACK
 • MCL / 2CO Предна маска во мат црна боја и Долна решетка на маска во сатен хром
 • MNH Рачки на врати – сатен хром
 • 3RR Тркала од лесна легура 16” Diamond
 • 976 Ретровизори во боја на каросерија
 • LAY LED задни светла
 • 097 Предни светла за магла
 • 070 Затемнети стакла, на задни вртати и задно стакло
 • 396 Патосници
 • 695 Сива метализирана боја

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.