JEEP Compass 1.3 T4 DDCT FWD Limited

JEEP Compass Limited

1.3 T4 150KS DDCT FWD

Сериска опрема:
 • JP3        Електрична регулација на предни прозори
 • BNB      ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА СТАБИЛНОСТА
 • SBL/SUD      Е лектро серво управувач, подесив по висина и длабочина
 • 5DE       Start & Stop
 • BNG      HILL START ASSIST
 • BNP       Контрола на пролизгување
 • CGU      ISOFIX Подготовка на седишта
 • CGZ       Прекинувач за совозачки Air Bag
 • CG3       Предни воздушни перничиња возач и совозач
 • CJ1         Странични воздушни перничиња на предни седишта
 • CJ2        Воздушни завеси напред и назад
 • GNK      Електрохроматски внатрешен ретровизор
 • 008       Далечинска команда отклучување/заклучување
 • 1GD       Контрола на притисок во пневматици со дисплеј и предупред.
 • LAS       Предупредување за несакана промена на лента на движење
 • LNP       Предни светла за магла со корнеринг функција
 • LPG       Задни светла за магла
 • LSU       Предупредување за судир од напред+ радар+автоматско кочење
 • NHM    Темпомат
 • NH2      Ограничувач на брзина
 • JHC       Брисачи на предно стакло чуствителни на интензитет на дожд
 • BNS      Контрола на стабилност и заштита од  превртување ( ESP+ERM)
 • BNT      Контрола на стабилност на приколка
 • XC4       Електрична паркирна кочница
 • BR3       Кочници со ABS , 4  Х диск
 • GAM     Лесно затемнети стакла
 • LAY       LED задни светла
 • LMX      Дневни светла
 • LED       Дневни светла
 • LEP       Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • LEB       Надворешни ретровизори со вградени покажувачи на правец
 • LMC      Би функционални халогени предни светла
 • LMG      Автоматски предни светла
 • MMP     Сребрени лајсни на долен дел од врати
 • MNK     Рачки на врати во боја на каросерија
 • MW1      Кровни  носачи со сребрени детали
 • NEC       Хромиран издув
 • XJA        Централно заклучување на капаче за гориво
 • CFN        60/40 Преклупување на задно седиште
 • CDH       Висинско подесување на возачко седиште
 • CDP        Активни наслони за глава на предни седишта
 • CDW      Преклопливо совозачко седиште
 • CK6        Оддели во багажен простор
 • CKN       Облога на багажен простор текстил
 • CKT        Куки во багажен простор
 • CLE         Предни и задни патосници
 • CSN        Заден наслон за рака со држач за чаши
 • CVB        Рачка на менувач обложена со кожа
 • CVZ        Рачка на менувач со сребрена боја
 • CM7       Наслон за рака со касета
 • GNC       Осветлени огледала на сенила за сонце
 • 140          Автоматски двозонски клима уред
 • JJJ          12V конектор
 • JJM        Допoлнителен  12V конектор позади
 • JWB/JVB        Висинска регулација на возачко  и совозачко седиште
 • LAC        Осветлен влез
 • LBC        Осветлена совозачка касета
 • LCJ         Амбиентално осветлување LED PLUS
 • RCG        6 звучници
 • 5BH        Аудио контроли на управувач
 • 320         Управувач обложен со кожа
 • RF7        USB конектор
 • RS9        DIGITAL AUDIO BROADCAST
 • UGQ      UCONNECT 8.4 со  NAVI
 • RSL        BLUETOOTH STRЕАMING AUDIO
 • RSF        Media hub ( SD, USB , AUX)
 • RSX        Дополнителен  USB конектор
 • XAA        Задни паркинг сензори
 • XGM       TMPS ( систем за копнтрола на притисок во пневматици)BUSINESS
 • PACKСедишта кожа( винил) текстил
 • Електрично лумбално регулирање на седиште
 • UCONNECT 8.4 со навигација
 • Задна паркинг камера
 • 18″ тркала од лесна легура
 • Затемнети задни стакла и стакло на 5 та врата
 • Греани надворешнуи ретровизори со собирање
 • KEYLESS
 • 230V дополнителен конектор
 • Аларм
 • Eлектрохроматски ретровизор
Дополнителна опрема:
 • Паркинг пакет
 • Пакет забава
 • Alpine audio sistem
 • 5CC     Метализирана боја темно сива
 • JRC     Електрично подигање на задна врата
 • TBG     Копмактно резервно тркало

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.