Jeep Compass Longitude 1.3 T4 150 KS FWD DDCT

Jeep Compass Longitude

1.3 T4 150 KS FWD DDCT

Сериска опрема:
 • JP3 Електрична регулација на предни прозори
 • BNB ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА СТАБИЛНОСТА
 • SBL/SUD Електро серво управувач, подесив по висина и длабочина
 • 5DE Start & Stop
 • BNG HILL START ASSIST
 • BNP Контрола на пролизгување
 • CGU ISOFIX Подготовка на седишта
 • CGZ Прекинувач за совозачки Air Bag
 • CG3 Предни воздушни перничиња возач и совозач
 • CJ1 Странични воздушни перничиња на предни седишта
 • CJ2 Воздушни завеси напред и назад
 • GNK Електрохроматски внатрешен ретровизор
 • 008 Далечинска команда отклучување/заклучување
 • 1GD Контрола на притисок во пневматици со дисплеј и предупред.
 • LAS Предупредување за несакана промена на лента на движење
 • LNP Предни светла за магла со корнеринг функција
 • LPG Задни светла за магла
 • LSU Предупредување за судир од напред+ радар+автоматско кочење
 • NHM Темпомат
 • NH2 Ограничувач на брзина
 • JHC Брисачи на предно стакло чуствителни на интензитет на дожд
 • BNS Контрола на стабилност и заштита од  превртување ( ESP+ERM)
 • BNT Контрола на стабилност на приколка
 • XC4 Електрична паркирна кочница
 • BR3 Кочници со ABS , 4  Х диск
 • GAM Лесно затемнети стакла
 • LAY LED задни светла
 • LMX Дневни светла
 • LEP Надворешни ретровизори во боја на каросерија
 • LEB Надворешни ретровизори со вградени покажувачи на правец
 • LMG Автоматски предни светла
 • MMP Сребрени лајсни на долен дел од врати
 • MNK Рачки на врати во боја на каросерија
 • MW1 Кровни носачи со црни детали
 • XJA Централно заклучување на капаче за гориво
 • LER Електрична регулација и склопување на ретровизори
 • CFN 60/40 Преклупување на задно седиште
 • CDH Висинско подесување на возачко седиште
 • CDP Активни наслони за глава на предни седишта
 • CDW Преклопливо совозачко седиште
 • CK6 Оддели во багажен простор
 • CKN Облога на багажен простор текстил
 • CKT Куки во багажен простор
 • CLE Предни и задни патосници
 • CSN Заден наслон за рака со држач за чаши
 • CVB Рачка на менувач обложена со кожа
 • CVZ Рачка на менувач со сребрена боја
 • CM7 Наслон за рака со касета
 • GNC Осветлени огледала на сенила за сонце
 • 140 Автоматски двозонски клима уред
 • JAE Инструменти со  5″ TFT монохроматски дисплеј
 • JJJ 12V конектор
 • JJM Допoлнителен  12V конектор позади
 • JWB/JVB Висинска регулација на возачко  и совозачко седиште
 • LAC Осветлен влез
 • LBC Осветлена совозачка касета
 • LHA Амбиентално LED осветлување
 • RCG 6 звучници
 • 5BH Аудио контроли на управувач
 • 320 Управувач обложен со кожа
 • RF7 USB конектор
 • RS9 DIGITAL AUDIO BROADCAST
 • RSL BLUETOOTH STRЕАMING AUDIO
 • RSF Media hub ( SD, USB , AUX)
 • RSX Дополнителен  USB конектор
 • XAA Задни паркинг сензори
 • XGM TMPS ( систем за копнтрола на притисок во пневматици)
 • 1М2 Тркала од лесна легура 17”
 • CLE Патосници
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • TBG       Компактно резервно тркало
 • 5CE        Црна метализирана ( Carbon black)
 • 1UF        Бизнис пакет ( Седишта во комбинација кожа текстил, електрично

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.