Jeep Compass Sport 1.4 Multiair 140 KС FD MT

Jeep Compass Sport

1.4 Multiair 140 KС FD MT

Сериска опрема:
 • BNB ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА СТАБИЛНОСТА
 • BNG HILL START ASSIST
 • BNP Контрола на пролизгување
 • CGU ISOFIX Подготовка на седишта
 • CGZ Прекинувач за совозачки Air Bag
 • CJ1 Странични воздушни перничиња на предни седишта
 • CJ2 Воздушни завеси напред и назад
 • GXW Далечинска команда отклучување/заклучување = имобилизатор
 • LA2 Адаптивни задни светла за кочење
 • LAB Контрола на притисок во пневматици со предупредување
 • LPG Задни светла за магла
 • NHM Темпомат
 • BNE Контрола на стабилност при кочење
 • BNS Контрола на стабилност и заштита од  превртување ( ESP+ERM)
 • BNT Контрола на стабилност на приколка
 • BR3 Кочници со ABS , 4  Х диск
 • CSH Трет наслон за глава на задно седиште
 • XC4 Електрична паркирна кочница
 • GAM Лесно затемнети стакла
 • LAY LED задни светла
 • LMX Дневни светла
 • LEB Надворешни ретровизори со вградени покажувачи на правец
 • LME Халогени предни светла
 • MFA Црни рамки на предни фарови
 • MWE Кровни носачи во црна боја
 • XJA Централно заклучување на капаче за гориво
 • LER Електрична регулација на ретровизори
 • CFN 60/40 Преклупување на задно седиште
 • CDH Висинско подесување на возачко седиште
 • CDP Активни наслони за глава на предни седишта
 • CK6 Оддели во багажен простор
 • CKN Облога на багажен простор текстил
 • CKT Куки во багажен простор
 • CSN Заден наслон за рака со држач за чаши
 • CM6 Наслон за рака со касета
 • HAA Клима уред со микронски филтер
 • JAJ Инструменти со 5″ TFT колор дисплеј
 • JAY Инструменти со  5″ TFT монохроматски дисплеј
 • JKP 12V конектор
 • JJM Доплнителен  12V конектор позади
 • LBC Осветлена совозачка касета
 • RCG 6 звучници
 • RDZ Аудио контроли на управувач
 • SCC Управувач обложен со кожа
 • RS9 DIGITAL AUDIO BROADCAST
 • UGA UCONNECT 5.0
 • RSL BLUETOOTH STRЕАMING AUDIO
 • RSU Аудио конектор за мобилен телефон
 • RSX Дополнителен  USB конектор
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 5DN     Сива метализирана боја
 • CLE     Патосници
 • WNF    16” тркала од лесна легура

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.