Jeep Compass Trailhawk 1.3 Т4 PHEV 240 KS AT

Jeep Compass Trailhawk MY 21

1.3 Т4 PHEV 240 KS AT

Сериска опрема:
 • JP3 Електрична регулација на предни  и задни прозори
 • BNB ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА НА СТАБИЛНОСТА
 • SBL/SUD Електро серво управувач, подесив по висина и длабочина 602             Keyless Go – Отклучување и заклучување и палење на возилото ( влегување и излегување без клуч)
 • BNG HILL START ASSIST
 • BNS Контрола на стабилност и заштита од  превртување ( ESP+ERM)
 • BNP Контрола на пролизгување при било која брзина
 • BHC Помош при кочење на дожд
 • BNT Контрола на стабилност на приколка
 • BR3 Кочници со ABS , 4  Х диск
 • CGU ISOFIX Подготовка на седишта
 • CGZ Прекинувач за совозачки Air Bag
 • CG3 Предни воздушни перничиња возач и совозач
 • CJ1 Странични воздушни перничиња на предни седишта
 • CJ2 Воздушни завеси напред и назад
 • GNK Електрохроматски внатрешен ретровизор
 • 1GD Контрола на притисок во пневматици со дисплеј и предупред.
 • LAS Предупредување за несакана промена на лента на движење
 • LNP Предни светла за магла со корнеринг функција
 • LPG Задни светла за магла
 • LSB Аларм
 • LSU Предупредување за судир од напред+ радар+автоматско кочење
 • NHM Темпомат
 • NH2 Ограничувач на брзина
 • JHC Брисачи на предно стакло чуствителни на интензитет на дожд
 • XC4  Електрична паркирна кочница
 • BCS Заштита на батеријата од празнење
 • GEG Затемнети стакла
 • LAY LED задни светла
 • LMX Дневни светла
 • 18R Заштита на батеријата од удари од тло
 • LEB Надворешни ретровизори со вградени покажувачи на правец
 • MYA Налепница на капак на мотор – Trailhawk
 • LMC Би функционални халогени предни светла со LED Дневни светла
 • LMG Автоматски предни светла
 • MDE FRONT WIDE LICENSE PLATE BRACKET
 • MNK Рачки на врати во боја на каросерија
 • MW3 Кровни носачи во боја
 • XJA Централно заклучување на капаче за гориво
 • CBE 40/20/40 Поделена задна клупа
 • CDH Висинско подесување на возачко седиште
 • CK6 Оддели во багажен простор
 • CKN Облога на багажен простор текстил
 • CKT Куки во багажен простор
 • CLF Предни и задни патосници – All Season
 • CVB Рачка на менувач обложена со кожа
 • 0AR Дво зонска клима со контрола на температурата ( греење и ладење ) со можност за програмирање
 • CM7 Наслон за рака со касета
 • GNC Осветлени огледала на сенила за сонце
 • CV6 Оддел за складирање во совозачко седиште
 • JJJ 12V конектор
 • JJM Допoлнителен  12V конектор позади
 • JVB/CDH Висинска регулација на возачко седиште
 • JWB Висинска регулација на совозачко седиште
 • JPU Електрична лумбално регулирање  на возачко седиште
 • LAC Осветлен влез
 • LBC Осветлена совозачка касета
 • LCJ Амбиентално осветлување LED PLUS
 • RCG 6 звучници
 • 5BH Аудио контроли на управувач
 • 320 Управувач обложен со кожа
 • RF7 Дополнителен USB конектор
 • RS9 DIGITAL AUDIO BROADCAST
 • RSF Media hub ( SD, USB , AUX)
 • RSL BLUETOOTH STRЕАMING AUDIO
 • RSX Дополнителен  USB конектор, назад
 • JLN Навигација
 • 07C EV/PHEV кабел за полнење бр, 1  – mode 2
 • UGM UCONNECT 8.4” мултимедијален екран на допир
 • 18N Hill descent control – за PHEV
 • 18P PHEV Инструменти со  7″  дисплеј во боја
 • XAA Задни паркинг сензори
 • XGM TMPS ( систем за копнтрола на притисок во пневматици)
  • Греани надворешнуи ретровизори со собирање KEYLESS 230V дополнителен конектор
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • PARKING PACK ( заедно со 2ER/2DQ или 3LK/3OV)
 • PARKVIEW(TM) задна камера
 • PARKSENSE систем за аситенција на паркирање напред и назад
 • PARK ASSIST за паралелно и паркирање под прав агол и отпаркирање
 • Резервно тркало
 • Зимски Пакет
 • ALL SEASONпатосници
 • Греани предни седишта
 • Одмрзнување на предно стакло кај бришачите
 • Греење на управувач
 • Боја Сина метализирана ( Blu Italia)

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.