JEEP Renegade 1.3 150 hp 2WD DDCT Night Eagle

JEEP Renegade 1.3 150 hp 2WD DDCT Night Eagle

1.3 GSE 150 КС FWD AT

Сериска опрема:
 •  631          ISOFIX
 • XGM       TMPS -мониторинг за притисок на пневматици
 • 228          Централна брава
 • 499         Fix&Go сет за поправка  на пневматици
 • 026         Електрична паркинг кочница
 • BGG       Засилување на сила на кочење, во случај на опасност
 • 4ЈА        Предупредување за промена на лента+TSR препознавање насообраќајни знаци+ ISA интелигентна помош за брзинаВоздушни перничиња за возач и совозач
 • 505        Странични возушни перничиња
 • CJ2        Странични воздушни завеси за предни и задни седишта
 • 5DE       Старт & Стоп систем
 • 011        Висинска и длабочинска регулација на управувач
 • 112        Електричен серво управувач
 • BNP       Контрола на пролизгување
 • 218         Електрична регулација на ретровизори
 • 008         Далечинска команда отклучување/заклучување
 • 5Ј9         Надворешни ретровизори – црни
 • 132        Преден наслон за рака
 • 023         Електрично регулирани задни прозори
 • JP3         Електрично регулирани предни прозори
 • 025        Мануелен клима уред
 • 5BH       Радио команди на управувач
 • JAY        3.5 ” информативен панел
 • RCG       6 звучници
 • ЈЈЈ         12V конектор
 • 392       ESP + hill start assist
 • 416       Темпомат
 • 097       Предни светлa за магла
 • 976       Ретровизори во боја на каросерија
 • 5М1      Осветлување на влез на врата
 • 508       Задни паркинг сензори
 • 9UP      Допoлнителен USB во заден дел од кабина
 • 623      Електрично лумбално подесување  на возачко седиште
 • 140      Автоматски двозонски клима уред
 • MWE    Црни кровни носачи
 • 320      Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • 070     Затемнети прозори на задни врати  и на врата на багажник
 • UGQ    UCONNECT 8,4 ” радио со екран на допир
 • RS9     DAB- digital audio broadcast
 • RF7     Android Auto/ Carplay
 • JLN      GPS Navigation
 • 108     18″ Тркала од лесна легура 225/55R1
Дополнителна опрема:

CL5     Полица во багажен простор

TBS     Стандардно резервно тркало

7KS    Зимски пакет( греење на управувач, греење на седишта, греење

на предно стакло кај брисачи, патосници)

470     Боја сино зелена метализирана -Bikini

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.