Jeep Renegade Limited MY23 1.5 130 AT MHEV Limited

Jeep Renegade Limited MY23

1.5 130 AT MHEV Limited

Сериска опрема:
 • 631         Isofix – Конектори за детски седишта
 • XGM      Дисплеј за мониторинг на притисок во пневматици
 • 228         Цетрална брава
 • 499         Кит за репарација на пневматици
 • NHR       speed limiter – ограничувач на брзина
 • 022         Кит за заштита од прав
 • CGW      Воздушни перничиња за возач и совозачж
 • 026         Електрична паркинг кочница
 • BGG       Засилена кочница во случај на опасност
 • 4JA         Предупредување за несакана промена на лента + ISA & TSR
 • 505         Предни странични воздушни перничиња
 • 6DC        Предупредување во случај на судир + радар
 • 392         Електронска контрола на стабилност (esc)+hill start assist
 • BNS        Контрола на стабилност на приколка
 • BNP       Контрола на пролизгување
 • 416         Tempomat
 • CJ2         Странични воздушни завеси, напред и назад
 • 412         Адаптивен темпомат
 • 52Y         PTC – дополнителен греач
 • 129         Пакет за ладни предели
 • 011         Висинско о длабинско подесување на управувач
 • MDX      Активна ролетна на предна маска
 • 112         Елетричен серво управувач
 • 070         Затемнети задни стакла
 • 097         Предни светла за магла
 • 976         Капаци на ретровизори во боја на каросерија
 • 041         Електрично задвижувани и греани ретровизори
 • 008         Далечинско отворање и затворање
 • 947         Хромирана издувна цевка
 • MWE     Црни надолжни кровни носачи
 • 320         Управувач обложен со кожа
 • 132         Преден наслон за рака со оддел
 • 023         Електрично регулирани задни прозори
 • JP3         Елетктрично регулирани предни прозори
 • JTM        Мануелно регулирање на предни седишта
 • 623         Електрично регулирање на лумбален дел
 • 025         Мануелен клима уред ( само со ICE – мотор)
 • CDW      Склопување на совозачко седиште
 • 396         Предни патосници
 • 140         Автоматски двозонски клима уред ( Освен Long -ICE -мотор)
 • 5M1       Осветлен влез кај вратите (led)
 • LHA        LED – внатрешно осветлување
 • CL5         Двострана облога во багажникот
 • 07N        Предни паркинг сензори
 • 508         Задни паркинг сензори
 • 316         Задна паркинг камера
 • RS9         DAB
 • 5BH        Контроли за радио на управувач со bluetooth®
 • RSF         Media hub ( USB + AUX)
 • JLN         GPS NAVIGATION
 • UGM     VP4 Radio NAV – 8,4” Touchscreen (EU)
 • RS9         digital audio broadcast
 • RF7         Carplay/Android Auto ( не може кај Longitude ICE)
 • JLN         GPS NAVIGATION
 • JAJ          Инструмент табла 7″ во боја
 • JJJ           12v конектор на централна конзола
 • RCG       6 звучници
 • 9UP        Дополнителен USB конектор
 • 051         Сензор за светлина
 • 347         Сензор за дожд
 • 7KS         Winter Pack
 • 452         Греани предни седишта
 • NHS       Греење на управувач
 • NHL        Одмрзнување на предно стакло кај бришачи
 • CLF         Патосници за лоши временски услови
 • 0R3         17″  Тркала од лесна легура 215/60R17
 • TBS             Резервно тркало
 • 170         Сива боја/црн кров
  • AY0        Convinience pack
   • XAN       Детекција на мртва точка/ пресекување на пат
   • 602         keyless go- отклучување заклучување без клуч
   • XTX        Отворање и затворање на прозори со клуч
   • 441         Електрично задвижувани и греани ретровизори, ел.склоп.
   • LFF         Склопување на надворешни ретровизори при заклучување
   • JSK         Експресно отворање и затворање на предни и задни прозори
   • 396         Предни патосници
  • A14        Style pack ( заедно со JLN) + 1М7
   • 9U7        Долги и кратки LED светла ,LED дневни светла
   • LAY         LED задни светла
   • LNJ         LED светла за магла
   • 1CY         LED светла на табличка
   • 070         Затемнети задни стакла
  • А4Y        Visibility pack
   • XPK        Помош при паркирање и излегување, паралелно и под 90°
   • LMS       Автоматски долги/кратки светла
   • 410         Самозатемнувачки внатрешен ретровизор

Финансиски лизинг во денари од Стопанска лизинг ДООЕЛ – Скопје

Информативна пресметка: прикажаната рата се однесува за месечна отплата во првите 6 месеци пресметана под следниве услови:

 • 50% помала рата во првите 6 месеци, и отплата на остатокот во преостанатите месечни рати
 • 30% учество
 • рок на отплата 84 месеци
 • варијабилна каматната стапка 6.5%.
 • предмет на лизинг: прикажаното возило на лагер со вклучен попуст

Дополнителни промотивни услови:

 • 50% попуст на трошоците за обработка
 • 50% попуст на каско осигурувањето за првата година

Понудата е ограничена и важи само за возилата на лагер до 29.2.2024.

За детални информации и понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место. Сите прикажани податоци имаат само информативен карактер.

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.