Jeep Renegade Limited MY23 1.5 130 AT MHEV Limited

Jeep Renegade Limited MY23

1.5 130 AT MHEV Limited

Сериска опрема:
 • 631         Isofix – Конектори за детски седишта
 • XGM      Дисплеј за мониторинг на притисок во пневматици
 • 228         Цетрална брава
 • 499         Кит за репарација на пневматици
 • NHR       speed limiter – ограничувач на брзина
 • 022         Кит за заштита од прав
 • CGW      Воздушни перничиња за возач и совозачж
 • 026         Електрична паркинг кочница
 • BGG       Засилена кочница во случај на опасност
 • 4JA         Предупредување за несакана промена на лента + ISA & TSR
 • 505         Предни странични воздушни перничиња
 • 6DC        Предупредување во случај на судир + радар
 • 392         Електронска контрола на стабилност (esc)+hill start assist
 • BNS        Контрола на стабилност на приколка
 • BNP       Контрола на пролизгување
 • 416         Tempomat
 • CJ2         Странични воздушни завеси, напред и назад
 • 412         Адаптивен темпомат
 • 52Y         PTC – дополнителен греач
 • 129         Пакет за ладни предели
 • 011         Висинско о длабинско подесување на управувач
 • MDX      Активна ролетна на предна маска
 • 112         Елетричен серво управувач
 • 070         Затемнети задни стакла
 • 097         Предни светла за магла
 • 976         Капаци на ретровизори во боја на каросерија
 • 041         Електрично задвижувани и греани ретровизори
 • 008         Далечинско отворање и затворање
 • 947         Хромирана издувна цевка
 • MWE     Црни надолжни кровни носачи
 • 320         Управувач обложен со кожа
 • 132         Преден наслон за рака со оддел
 • 023         Електрично регулирани задни прозори
 • JP3         Елетктрично регулирани предни прозори
 • JTM        Мануелно регулирање на предни седишта
 • 623         Електрично регулирање на лумбален дел
 • 025         Мануелен клима уред ( само со ICE – мотор)
 • CDW      Склопување на совозачко седиште
 • 396         Предни патосници
 • 140         Автоматски двозонски клима уред ( Освен Long -ICE -мотор)
 • 5M1       Осветлен влез кај вратите (led)
 • LHA        LED – внатрешно осветлување
 • CL5         Двострана облога во багажникот
 • 07N        Предни паркинг сензори
 • 508         Задни паркинг сензори
 • 316         Задна паркинг камера
 • RS9         DAB
 • 5BH        Контроли за радио на управувач со bluetooth®
 • RSF         Media hub ( USB + AUX)
 • JLN         GPS NAVIGATION
 • UGM     VP4 Radio NAV – 8,4” Touchscreen (EU)
 • RS9         digital audio broadcast
 • RF7         Carplay/Android Auto ( не може кај Longitude ICE)
 • JLN         GPS NAVIGATION
 • JAJ          Инструмент табла 7″ во боја
 • JJJ           12v конектор на централна конзола
 • RCG       6 звучници
 • 9UP        Дополнителен USB конектор
 • 051         Сензор за светлина
 • 347         Сензор за дожд
 • 7KS         Winter Pack
 • 452         Греани предни седишта
 • NHS       Греење на управувач
 • NHL        Одмрзнување на предно стакло кај бришачи
 • CLF         Патосници за лоши временски услови
 • 0R3         17″  Тркала од лесна легура 215/60R17
 • TBS             Резервно тркало
 • 435         Сина метализирана боја
 • AY0        Convinience pack
 • XAN       Детекција на мртва точка/ пресекување на пат
 • 602         keyless go- отклучување заклучување без клуч
 • XTX        Отворање и затворање на прозори со клуч
 • 441         Електрично задвижувани и греани ретровизори, ел.склоп.
 • LFF         Склопување на надворешни ретровизори при заклучување
 • JSK         Експресно отворање и затворање на предни и задни прозори
 • 396         Предни патосници
 • A14        Style pack ( заедно со JLN) + 1М7
 • 9U7        Долги и кратки LED светла ,LED дневни светла
 • LAY         LED задни светла
 • LNJ         LED светла за магла
 • 1CY         LED светла на табличка
 • 070         Затемнети задни стакла
 • А4Y        Visibility pack
 • XPK        Помош при паркирање и излегување, паралелно и под 90°
 • LMS       Автоматски долги/кратки светла
 • 410         Самозатемнувачки внатрешен ретровизор

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.