Jeep Renegade Longitude 1.0 GSE 120 КС FWD MT

Jeep Renegade Longitude

1.0 GSE 120 КС FWD MT

Сериска опрема:
 • 631        ISOFIX
 • XGM     TMPS -мониторинг за притисок на пневматици
 • 228        Централна брава
 • 499        Fix&Go сет за поправка  на пневматици
 • 026        Електрична паркинг кочница
 • BGG       Засилување на сила на кочење, во случај на опасност
 • 4ЈА        Предупредување за промена на лента+TSR препознавање на сообраќајни знаци+ ISA интелигентна помош за брзина Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 505        Странични возушни перничиња
 • CJ2        Странични воздушни завеси за предни и задни седишта
 • 5DE       Старт & Стоп систем
 • 011         Висинска и длабочинска регулација на управувач
 • 112         Електричен серво управувач
 • BNP       Контрола на пролизгување
 • 218        Електрична регулација на ретровизори
 • 008       Далечинска команда отклучување/заклучување
 • 5Ј9        Надворешни ретровизори – црни
 • 132        Преден наслон за рака
 • 023        Електрично регулирани задни прозори
 • JP3        Електрично регулирани предни прозори
 • 025        Мануелен клима уред
 • 5BH       Радио команди на управувач
 • UGA       UCONNECT 5.0 ” touchscreen- радио
 • JAY        3.5 ” информативен панел
 • RCG        6 звучници
 • ЈЈЈ         12V конектор
 • 392        ESP + hill start assist
 • 416         Темпомат
 • RS9        DAB
 • 097        Предни светлa за магла
 • 976         Ретровизори во боја на каросерија
 • 5М1        Осветлување на влез на врата
 • 508         Задни паркинг сензори
 • 9UP        Допoлнителен USB во заден дел од кабина
 • 406         16″ Тркала од лесна легура  215/65R16
 • 623         Електрично лумбално подесување  на возачко седиште
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • CL5     Полица во багажен простор
 • TBS     Стандардно резервно тркало
 • 470     Bikini- Сино зелена метализирана

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing

–              со можност за одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

–              без одложено плаќање на првата рата:

Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.