Jeep Renegade Longitude 1.6 Mjet 120 КС FWD MT

Jeep Renegade Longitude

1.6 Mjet 120 КС FWD MT

Сериска опрема:
 • 631       ISOFIX
 • XGM       TMPS -мониторинг за притисок на пневматици
 • 228       Централна брава
 • 499       Fix&Go сет за поправка  на пневматици
 • 026       Електрична паркинг кочница
 • BGG       Засилување на сила на кочење, во случај на опасност
 • 4ЈА       Предупредување за промена на лента+TSR препознавање на сообраќајни знаци+ ISA интелигентна помош за брзина Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 505       Странични возушни перничиња
 • CJ2       Странични воздушни завеси за предни и задни седишта
 • 5DE       Старт & Стоп систем
 • 011       Висинска и длабочинска регулација на управувач
 • 112       Електричен серво управувач
 • BNP       Контрола на пролизгување
 • 218       Електрична регулација на ретровизори
 • 008       Далечинска команда отклучување/заклучување
 • 5Ј9       Надворешни ретровизори – црни
 • 132       Преден наслон за рака
 • 023       Електрично регулирани задни прозори
 • JP3       Електрично регулирани предни прозори
 • 025       Мануелен клима уред
 • 5BH       Радио команди на управувач
 • UGA       UCONNECT 5.0 ” touchscreen- радио
 • JAY       3.5 ” информативен панел
 • RCG       6 звучници
 • ЈЈЈ       12V конектор
 • 392       ESP + hill start assist
 • 416       Темпомат
 • RS9       DAB
 • 097       Предни светлa за магла
 • 976       Ретровизори во боја на каросерија
 • 5М1       Осветлување на влез на врата
 • 508       Задни паркинг сензори
 • 9UP       Допoлнителен USB во заден дел од кабина
 • 406       16″ Тркала од лесна легура  215/65R16
 • 623       Електрично лумбално подесување  на возачко седиште
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • CL5     Полица во багажен простор
 • TBS     Стандардно резервно тркало
 • 470     Bikini- Сино зелена метализирана

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила преку Sparkasse Leasing
– 
со можност за бескаматно одложено плаќање на првата рата до 6 месеци:
Минимално учество 20% од бруто цената, рок на отплата до 72 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

– без одложено плаќање на првата рата:
Минимално учество 20% од бруто цена, рок на отплата до 84 месечни рати, каматна стапка 5.5 %

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.