Jeep Renegade Longitude MY22 1.6 Mjet 130 KS MT6

Jeep Renegade Longitude MY22

1.6 Mjet 130 KS MT6

Сериска опрема:
  • 631          ISOFIX
  • XGM       TMPS -мониторинг за притисок на пневматици
  • 228         Централна брава
  • 499         Fix&Go сет за поправка  на пневматици
  • 026         Електрична паркинг кочница
  • BGG       Засилување на сила на кочење, во случај на опасност
  • 4ЈА         Предупредување за промена на лента+TSR препознавање насообраќајни знаци+ ISA интелигентна помош за брзина Воздушни перничиња за возач и совозач
  • 505         Странични возушни перничиња
  • CJ2        Странични воздушни завеси за предни и задни седишта
  • 5DE        Старт & Стоп систем
  • 011         Висинска и длабочинска регулација на управувач
  • 112         Електричен серво управувач
  • BNP       Контрола на пролизгување
  • 218         Електрична регулација на ретровизори
  • 008         Далечинска команда отклучување/заклучување
  • 5Ј9         Надворешни ретровизори – црни
  • 132        Преден наслон за рака
  • 023         Електрично регулирани задни прозори
  • JP3         Електрично регулирани предни прозори
  • 140        Автоматски дво зонски клима уред
  • 5BH       Радио команди на управувач
  • UGA      UCONNECT 7.0 ” touchscreen- радио Android Auto & Carplay
  • JAY        3.5 ” информативен панел
  • RCG       6 звучници
  • ЈЈЈ         12V конектор
  • 392        ESP + hill start assist
  • 416        Темпомат
  • RS9       DAB
  • 097        Предни светлa за магла
  • 976        Ретровизори во боја на каросерија
  • 5М1      Осветлување на влез на врата
  • 508       Задни паркинг сензори
  • 9UP      Допoлнителен USB во заден дел од кабина
  • 406      16″ Тркала од лесна легура  215/65R16
  • 623       Електрично лумбално подесување  на возачко седиште
Дополнителна опрема:
 • MWE    Кровни носачи
 • 140        Автоматски дво зонски клима уред
 • CL5        Карго бокс
 • TBS        Резервно тркало
 • 176      Црвена пастелна боја боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%
– Повластена каматна стапка од 3,75% за хибридни возила

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.