Jeep Renegade Longitude MY22 1,0 120 КС МТ6

Jeep Renegade Longitude MY22

1,0 120 КС МТ6

Сериска опрема:
 • 631          ISOFIX
 • XGM       TMPS -мониторинг за притисок на пневматици
 • 228         Централна брава
 • 499         Fix&Go сет за поправка  на пневматици
 • 026         Електрична паркинг кочница
 • BGG       Засилување на сила на кочење, во случај на опасност
 • 4ЈА         Предупредување за промена на лента+TSR препознавање на
 • сообраќајни знаци+ ISA интелигентна помош за брзина
 • Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 505         Странични возушни перничиња
 • CJ2        Странични воздушни завеси за предни и задни седишта
 • 5DE        Старт & Стоп систем
 • 011         Висинска и длабочинска регулација на управувач
 • 112         Електричен серво управувач
 • BNP       Контрола на пролизгување
 • 218         Електрична регулација на ретровизори
 • 008         Далечинска команда отклучување/заклучување
 • 5Ј9         Надворешни ретровизори – црни
 • 132        Преден наслон за рака
 • 023         Електрично регулирани задни прозори
 • JP3         Електрично регулирани предни прозори
 • 140        Автоматски дво зонски клима уред
 • 5BH       Радио команди на управувач
 • UGG      UCONNECT 7.0 ” touchscreen- радио
 • RF7             Android Auto & Carplay
 • JAY        3.5 ” информативен панел
 • RCG       6 звучници
 • ЈЈЈ         12V конектор
 • 392        ESP + hill start assist
 • 416        Темпомат
 • RS9       DAB
 • 5М1      Осветлување на влез на врата
 • 9UP      Допoлнителен USB во заден дел од кабина
 • 406      16″ Тркала од лесна легура  215/65R16
 • 623       Електрично лумбално подесување  на возачко седиште
 • TBS             Резервно тркало
 • MWS       Кровни  носачи
 • 5CA       Бела пастелна боја

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 10% (нето)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

–  Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
 • 5,25% променлива каматна стапка без залог
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

 • 3,75% променлива каматна стапка
 • Залог – автомобилот кој се купува
 • 0% сопствено учество
 • 1% провизија при исплата
 • Рок на отплата – 5 години

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.