Jeep Renegade PHEV Limited 1.3 Т4 PHEV 190 KS AT

Jeep Renegade Limited

1.3 Т4 PHEV 190 KS AT

Сериска опрема:
 • 631      Isofix – Конектори за детски седишта
 • XGM   Дисплеј за мониторинг на притисок во пневматици
 • 228      Цетрална брава
 • 499      Кит за репарација на пневматици
 • NHR    speed limiter – ограничувач на брзина
 • CGW   Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 026      Електрична паркинг кочница
 • BGG    Засилена кочница во случај на опасност
 • 4JA      Предупредување за несакана промена на лента + ISA & TSR
 • 18N     Hill Descent control- Контрола на брзина при симнување
 • 505      Предни странични воздушни перничиња
 •             Предупредување за замор кај возачот
 • 392      Електронска контрола на стабилност (esc)+hill start assist
 • BNS    Контрола на стабилност на приколка
 • 416      Tempomat
 • CJ2     Странични воздушни завеси, напред и назад
 • 412      Адаптивен темпомат
 • 18R     Заштитна плоча на батеријата
 •             Регенеративен систем за кочење ( e-coasting)
 • 5GY     Smart – Алтернатор
 • 129      Пакет за ладни предели
 • 011      Висинско о длабинско подесување на управувач
 • 18U     Selec-Terrain System 4WD low + Sport Mode
 • 112      Електричен серво управувач
 • BNP    Контрола на пролизгување
 • 070      Затемнети задни стакла
 • 097      Предни светла за магла
 • 976      Капаци на ретровизори во боја на каросерија
 • 041      Електрично задвижувани и греани ретровизори
 • 008      Далечинско отворање и затворање
 • 947      Хромирана издувна цевка
 • MWE   Црни надолжни кровни носачи
 • TBC     Управувач обложен со кожа- technoleather
 • 132      Преден наслон за рака со оддел
 • 989      Кит за пушачи
 • 023      Електрично регулирани задни прозори
 • JP3      Елетктрично регулирани предни прозори
 • JTM     Мануелно регулирање на предни седишта
 • 623      Електрично регулирање на лумбален дел
 • CDW   Склопување на совозачко седиште
 • 0AR     Автоматски двозонски клима уред – со можност за програм.
 • 5M1     Осветлен влез кај вратите (led)
 • 07N     Предни паркинг сензори
 • 508      Задни паркинг сензори
 • RS9     DAB
 • 5BH     Контроли за радио на управувач со bluetooth®
 • RF7     Carplay/Android Auto
 • JLN     GPS NAVIGATION
 • UGM   VP4 Radio – 8,4” Touchscreen (EU)
 • 07C     Mode 2 – Кабел за полнење, со исправувач
 • 18P      Инструмент табла 7″ во боја -PHEV
 • JJJ      12v конектор на централна конзола
 • RCG    6 звучници
 • 9UP     Дополнителен USB конектор
 • 9U7     Долги и кратки LED светла ,LED дневни светла
 • LNJ     LED светла за магла
 • LAY     LED задни светла
 • 1CY     LED светла на табличка
 • 1MP    17″  Тркала од лесна легура 235/55R17
Дополнителна опрема:
 • CL5     Полица во багажен простор
 • 435     Боја  сина металик

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%
– Повластена каматна стапка од 3,75% за хибридни возила

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.