Jeep Renegade Sport 1.0 120 hp 2WD МТ6

Jeep Renegade Sport

1.0 120 hp 2WD МТ6

Сериска опрема:
 • 631 ISOFIX
 • XGM TMPS -мониторинг за притисок на пневматици
 • 228 Централна брава
 • 499 Fix&Go сет за поправка  на пневматици
 • 026 Електрична паркинг кочница
 • BGG Засилување на сила на кочење, во случај на опасност
 • 4ЈА Предупредување за промена на лента+TSR препознавање на сообраќајни знаци+ ISA интелигентна помош за брзина
 • Воздушни перничиња за возач и совозач
 • 505 Странични возушни перничиња
 • CJ2 Странични воздушни завеси за предни и задни седишта
 • 5DE Старт & Стоп систем
 • 011 Висинска и длабочинска регулација на управувач
 • 112 Електричен серво управувач
 • BNP Контрола на пролизгување
 • 218 Електрична регулација на ретровизори
 • 008 Далечинска команда отклучување/заклучување
 • 5Ј9 Надворешни ретровизори – црни
 • 132 Преден наслон за рака
 • 023 Електрично регулирани задни прозори
 • JP3 Електрично регулирани предни прозори
 • 025 Мануелен клима уред
 • 5BH Радио команди на управувач
 • UGA UCONNECT 5.0 ” touchscreen- радио
 • JAY 5 ” информативен панел
 • RCG 6 звучници
 • ЈЈЈ 12V конектор
 • 392 ESP + hill start assist
 • 416 Темпомат
 • RS9 DAB
 • 9UP Допoлнителен USB во заден дел од кабина
 • 406      16″ Челични тркала 215/65R16
Дополнителна опрема:
 • 5CA     Боја бела пастелна

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 3,75% фиксна каматна стапка за цел период
– Залог – возилото што се купува
– Максимум рок од 5 години
– 0% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.