Jeep Wrangler Sahara Unlimited 2.2 JTD 200 KS 4WD AT8

Jeep Wrangler Sahara Unlimited

2.2 JTD 200 KS 4WD AT8

Сериска опрема:
 • 097 Предни светла за магла
 • 365 TMPS систем за предупредување за намален притисок во пневматици
 • 392 Електронска контрола на стабилноста
 • 416 Cruise control – темпомат
 • 44B Heavy duty – систем за кочење
 • 505 Странични воздушни перничиња на предни седишта
 • BNG Hill start assist
 • BNH Hill descent control
 • CG3 Воздушни перничиња за возач и совозач, напредни повеќестепени
 • GXX Sentry key® систем за заштита од кражба
 • LMG Автоматска активација на светла
 • 4HN Однос на задна оска 3,73
 • DHE Command-Track 4WD System
 • DJR DANA 30 предна оска
 • RC4 Alpine премиум аудио систем
 • RDZ Управувач со радио команди
 • UGQ Uconnect 8,4 NAVI
 • RSQ Uconnect hands free
 • CSA Покривка на резервно тркало
 • GCF Метални врати
 • MML Штитници на крила во боја на каросерија
 • MRK Странични скали, цевкасти
 • 0N2 Покрив Hard Top во боја на каросерија
 • XEF Заштитна плоча на трансмисија и менувач
 • 5WQ Предни и задни патосници
 • 989 Кит за пушачи – пепелник и запалка
 • CFN Преклопива и деллива задна клупа 60/40
 • CKL Патосница во багажен простор
 • CSQ Држачи за раце во задниот дел на возилото
 • HAB Автоматски клима уред
 • 5CV Управувач обложен со кожа
 • ААЈ Pack Connectivity – Uconnect® handsfree за телефон, Bluetooth, управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • AJP Pack Power convenience – електрично задвижувани е греани надворешни ретровизори, електрично задвижувани предни и задни прозори, централно заклучување со далечинско командување
 • TBB Стандардно резервно тркало
 • Задна паркинг камера
 • WFC 18′” X 7,5″ polished high gloss granite crystal- тркала од лесна легура
Дополнителна опрема вградена во возилото:
 • 211         Седишта обложени со кожа
 • GCD        Затемнети стакла
 • PAU        Боја темно сива- Granite silver

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.