FIAT TIPO HB 1.0 City Life

FIAT TIPO HB 1.0 City Life

1.0 100KS Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008/228 Централна брава со далечинско
 • 009      Кочници со ABS
 • 011      Висинско и длабинско регулирање на управувач
 • 023      Електрична регулација на задни стакла
 • 028      Електрична регулација на предни стакла
 • 041      Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 097      Предни светла за магла
 • 112      Електричен серво асистиран управувач
 • 15Q     USB – порт
 • 195      Поделено задно седиште
 • 1CQ     Предупредување за замор кај возач
 • 1GD     Мониторинг за притисок во пневматици со дисплеј
 • 320      Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • 339      Џеб на заден дел од предни седишта
 • 365      TMPS Мониторинг на притисок во пневматици
 • 392      ESP Електронска контрола на стабилноста
 • 416      Темпомат
 • 450      Висинска регулација на возачко седиште
 • 481      Трет наслон за глава
 • 500      Воздушно перниче за возачот
 • 502      Воздушно перниче за совозачот
 • 505      Странични воздушни перничиња
 • 508      Задни паркинг сензори
 • 58H     Радио команди за радио VP2
 • 5BY     Сензор за надворешна температура
 • 5DE     Старт & Стоп систем
 • 614      Странични воздушни завеси
 • 980      Резервна гума со нормални димензии
 • 7Q9     VP2 7 Таблет Радио
 • 823      Приклучок за струја 12V
 • 876      Браници во боја на каросерија
 • 8EW    Android Auto / Carplay / Mirroring
 • 976      Ретровизори во боја на каросерија
 • 9U5     Дневни светла Full LED
 • JAL      7 инструмент табла во боја
 • LAS     Помош при одржување на правец во лента на движење
 • RSX     Заден USB порт
Дополнителна опрема:
 • 0V7      Пакет комфор (275, 396, 40S)
 • 132      Потпирач за рака за возач
 • 140      Автоматски клима уред
 • 1M7     Алуминиумски бандажи 16
 • 5C5     Пакет за видливост (051, 347, 410)
 • Боја Сива метализирана 695

Искористи опција за финансирање која најмногу ти одговара:

Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:
–  Камата – 4,50%
–  Учество – 20% (бруто)
–  Рок – 84 мес (мах)
–  Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:
– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:
– 0% учество
– 5% фиксна каматна стапка за цел период, со возилото под залог
– 5,5% фиксна каматна стапка за цел период, со солемнизација на договор
– Максимум рок од 5 години
– 1% провизија за исплата
– 100% контролирани средства

АУТОМОБИЛЕ СК, СКОПЈЕ,
ул. Скупи бр. 8, 1000 Скопје,
Продажба 02/3096333;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 18:00
Сабота: 09.00-14.00

АВТО ВЕЛИНОВСКИ, КУМАНОВО,
ул. Козјачка бб, Куманово,
Продажба 031/617777;

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09:00 – 18:00

АВТО КОНЕКТ, ТЕТОВО,
ул. Борис Кидрич бб, Тетово,
Продажба 044/339090

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 09.00-17.00,
Сабота 10.00-14.00

АВТО КУЌА ЦОБЕ, ГОСТИВАР,
ул. Мара Угринова бр. 76, Гостивар,
Продажба 042/216610

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08.00-16.00

АУТОМОБИЛЕ СК, БИТОЛА,
ул. Воден бр. 15, 7000 Битола,
Продажба 047/208282

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

АУТОМОБИЛЕ СК, СТРУМИЦА
бул. Ленинова бр. 100а Струмица, Продажба 034/323030

РАБОТНО ВРЕМЕ:
Понеделник-Петок: 08:30 – 16:30
Сабота: 09.00-14.00

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.