Tipo Hatchback CROSS High 1.0 100 КС Euro 6D

Tipo Hatchback CROSS

High 1.0 100 КС Euro 6D

Сериска опрема:
 • 008/228 Централна брава со далечинско
 • 009 Кочници со ABS
 • 011 Висинско и длабинско регулирање на управувач
 • 023 Електрична регулација на задни стакла
 • 028 Електрична регулација на предни стакла
 • 041 Електрично регулирани и греани ретровизори
 • 048 Прилагодување на висината на светлината на фаровите
 • 051 Сензор за светлина
 • 070 Затемнети стакла, на задни вртати и задно стакло
 • 097 Предни светла за магла
 • 112 Електричен серво асистиран управувач
 • 132   Наслон за рака на предни седишта
 • 140 Автоматски клима уред
 • 15Q USB – порт
 • 195 Поделено задно седиште
 • 1CQ Предупредување за замор кај возач
 • 1GD Мониторинг за притисок во пневматици со дисплеј
 • 316 Задна камера за паркирање
 • 320 Управувач и рачка на менувач обложени со кожа
 • 339 Џеб на заден дел од предни седишта
 • 347 Сензор за дожд
 • 365 TMPS Мониторинг на притисок во пневматици
 • 392 ESP – Електронска контрола на стабилноста
 • 396 Патосници
 • 412 Адаптивен темпомат
 • 450 Висинска регулација на возачко седиште
 • 481 Наслон за глава на задни седишта
 • 500 Воздушно перниче за возачот
 • 502 Воздушно перниче за совозачот
 • 505 Странични воздушни перничиња
 • 58E Ограничување на брзината (Speed Limiter)
 • 58H Радио команди за радио VP2
 • 5BY Сензор за надворешна температура
 • 5DE Старт & Стоп систем
 • 614 Странични воздушни завеси
 • 7Q9 VP2 7” таблет радио – DAB
 • 7Z6 Автономно кочење + радар
 • 823 Приклучок за струја 12V
 • 876 Браници во боја на каросерија
 • 8EW Android Auto / Carplay / Mirroring
 • 976 Ретровизори во боја на каросерија
 • 9WE Предни светла FULL LED
 • JAL 7″ инструмент табла во боја
 • LAS Помош при одржување на правец во лента на движење
 • LAY Задни светла LED
 • MDX Активни капаци на предна маска
 • NH4 Интелигентна помош за одржување на брзина
 • 357 Надолжни кровни носачи
 • 4I3 Кит CROSS – додатоци
 • 1M6 Тркала од лесна легура 17″ 215/55/R17″
Дополнителна опрема:
 • 3А0 Пакет: SAFETY
 • XAN Детекција на мртва точка
 • 9U7 Автоматски долги светла
 • 410 Електрохроматски внатрешен ретровизор
 • 3A5 Пакет: CONVENIENCE PLUS
 • GX4 Keyless Go – Отворање и затворање на врати без клуч
 • RFX Безжично полнење на мобилен телефон
 • 40Y Лумаблно подесување на возачко седиште
 • 275 Наслон за рака на задно седиште
 • 454 Висинска регулација на совозачко седиште
 • RSX Заден USB порт
 • 980  Стандардно резервно тркало
 • 249 Бела бојa

Соработуваме со сите банки и лизинг компании. За детални информации и најдобра финансиска понуда контактирајте нѐ онлајн или посетете го најблиското продажно место .

Нашите услуги се достапни за вас. На сите ваши барања ќе одговориме во најкраток можен рок.