ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Возила на лагер

9 совпаѓања
Сортирај по:
  • Марка: Fiat
  • Модел: 500
  • Цена: 5 000 € - 60 000 €
3
Fiat 500 Pop 1.2 69 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Pop 1.2 69 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Pop 1.2 69 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Hybrid Star 1.0 70 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Lounge 1.2 69 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Hybrid Launch Edition 1.0 70 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Hybrid Launch Edition 1.0 70 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Lounge 1.2 69 КС Euro 6D
Тип
City car 3 врати
Гориво
Бензин
Пренос
Автоматски 5 брзини
Дознајте повеќе
3
Fiat 500 Lounge 1.2 69 КС Euro 6D
Тип
City car 3 врати
Гориво
Бензин
Пренос
Автоматски 5 брзини
Дознајте повеќе