ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Tipo Station Wagon Возила на лагер

5 совпаѓања
Сортирај по:
  • Марка: Fiat
  • Модел: Tipo Station Wagon
3
FIAT Tipo Station Wagon Entry 1.0 100 КС
Тип
Караван со 5 врати
Гориво
Бензин
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
3
FIAT Tipo Station Wagon Entry 1,5 1.0 100 КС
Тип
Караван со 5 врати
Гориво
Бензин
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
3
FIAT Tipo Station Wagon High 1.0 100 КС
Тип
Караван со 5 врати
Гориво
Бензин
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
3
FIAT Tipo Station Wagon High 1,5 1.0 100 КС
Тип
Караван со 5 врати
Гориво
Бензин
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
3
FIAT Tipo Station Wagon Entry 1,5 130 KS Euro 6D