ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Возила на лагер

16 совпаѓања
Сортирај по:
  • Марка: Fiat Professional
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35  L4H3 2.3 Mjet 130
3
Fiat Professional Panda Van Pop 1.2 69
3
Fiat Professional Panda Van Easy 1.2 69
5
Fiat Professional Fiorino Furgon 1.3 Mjet 75
Тип
Комбинирано товарно возило
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
5
Fiat Professional Fiorino Combi 1.3 Mjet 75
Тип
Комбинирано товарно возило
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе
1
Fiat Professional Doblo Cargo L1 1.3 Mjet 90
1
Fiat Professional Doblo Combi L1 1.3 Mjet 90
Тип
Комбинирано товарно возило
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35  L1H1 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Talento Van Furgon LWB 1.6 Mjet 95
  • 1
  • 2