ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Возила на лагер

8 совпаѓања
Сортирај по:
  • Марка: Fiat Professional
  • Модел: Ducato
  • Цена: 5 000 € - 60 000 €
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35  L1H1 2.3 Mjet 130
2
Fiat Professional Ducato Furgon M35 L2H2 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35  L3H2 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Ducato Cabinato M40 L4 2.3 Mjet 130
Тип
Камионет единечна кабина
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35 L4H2 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Ducato Furgon M40 L4H2 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35  L4H2 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Doppia Cabina M40 L4 2.3 Mjet 130