ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Возила на лагер

3 совпаѓања
Сортирај по:
  • Марка: Fiat Professional
  • Модел: Fiorino
  • Цена: 5 000 € - 60 000 €
5
Fiat Professional Fiorino Furgon 1.3 Mjet 75
Тип
Комбинирано товарно возило
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
5
Fiat Professional Fiorino Furgon 1.3 Mjet 75
Тип
Комбинирано товарно возило
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 5+1
Дознајте повеќе
6
Fiat Professional Fiorino Combi 1.3 Mjet 75
Тип
Комбинирано товарно возило
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе