ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Возила на лагер

3 совпаѓања
Сортирај по:
  • Марка: Fiat Professional
  • Модел: Talento
  • Цена: 5 000 € - 60 000 €
1
Fiat Professional Talento Van Furgon LWB 1.6 Mjet 95
1
Fiat Professional Talento Combi  LWB 8+1 2.0 Mjet 120
Тип
Комби превоз на патници
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе
1
Fiat Professional Talento Combi  LWB 8+1 2.0 Mjet 120
Тип
Комби превоз на патници
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе