ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Возила на лагер

106 совпаѓања
Сортирај по:
3
Fiat Tipo Sedan 1.4 95 КС Euro 6D
3
Fiat Tipo Sedan 1.4 95 КС Euro 6D
3
Fiat Tipo Sedan Tipo 1.4 95 КС Euro 6D
3
Fiat Tipo Sedan Tipo 1.4 95 КС Euro 6D
3
Fiat Tipo Hatchback Pop 1.4 95 КС Euro 6B
3
Fiat Tipo Hatchback Pop 1.4 95 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Pop 1.2 69 КС Euro 6D
3
Fiat 500 Pop 1.2 69 КС Euro 6D
5
Fiat Professional Fiorino Combi 1.3 Mjet 75
Тип
Комбинирано товарно возило
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе