ВОЗИЛА НА ЛАГЕР

Возила на лагер

18 совпаѓања
Сортирај по:
  • Марка: Fiat Professional
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35 11,5m³ 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Talento Van Furgon LWB 1.6 Mjet 95
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35  L4H2 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Ducato Cabinato M40 L4 2.3 Mjet 130
Тип
Камионет единечна кабина
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе
1
Fiat Professional Ducato Furgon M35  L4H2 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Ducato Furgon M40 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Ducato Furgon M40 2.3 Mjet 130
1
Fiat Professional Talento Combi  LWB 8+1 2.0 Mjet 120
Тип
Комби превоз на патници
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе
1
Fiat Professional Talento Combi  LWB 8+1 2.0 Mjet 120
Тип
Комби превоз на патници
Гориво
Дизел
Пренос
Мануелен 6+1
Дознајте повеќе
  • 1
  • 2