За Carstore Automobilesk

Изберете го online вашето ново возило

На оваа веб страна поставени се сите понуди за моментално достапните нови возила на лагер од марките Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep и Abarth.
Carstore.automobilesk.mk Ви нуди можност на лесен, брз и едноставен начин online да го одберете вашето ново возило.
На почетната страница се наоѓа паѓачкото мени со категории на марки и модели на возила. Со селектирање на посакуваната категорија, ќе се отвори нова страница на која добивате можност да ги разгледате сите понуди за достапните возила на лагер од одбраната марка или возило. Ако не знаете на која категорија припаѓа возилото кое Ве интересира или пак сакате да ги погледнете сите возила на лагер, можете да го искористите полето Возила на лагер, кое се наоѓа на врвот на секоја страница. Доколку сте избрале возило што Ве интересира, можете да ја погледнете целата понуда за конкретното возило со клик на сликата од возилото.
На веб страната е поставена и можност за споредба на понуди/возила кои се од ваш интерес.

 

Нови возила на лагер достапни за испорака веднаш

Сите понуди на Carstore.automobilesk.mk се однесуваат на нови возила на лагер, кои се достапни за испорака веднаш. За секое возило е поставена посебна понуда која опфаќа детали за техничките карактеристики на возилото, сериската понуда, дополнителна опрема, гаранција и цена на возилото.
За сите дополнителни прашања на располагање Ви стои нашиот тим, кој во најкраток можен рок ќе одговори на вашето барање. Може да нѐ контактирате online преку формата поставена на самата страница, телефонски или со посета на некои од нашите официјални продажни салони.

 

Атрактивни цени со промотивни понуди

Посетителите на Carstore.automobilesk.mk точно и редовно ќе може да се информираат за сите актуелни промотивни понуди и атрактивни цени на возилата на лагер од марките Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep и Abarth.

Специјални услови за финансирање

Ние знаеме дека финансирањето понекогаш се чини комплицирано. Затоа се грижиме со едноставни и јасни информации да ви помогнеме да донесете правилни одлуки.

Ви нудиме различни можности за финансирање:

 Финансиски лизинг за патнички возила за правни и физички лица преку Sparkasse Leasing:

– Камата – 4,50%

– Учество – 20% (бруто)

– Рок – 84 мес (мах)

– Трошок за обработка – 1,50%

 Повластена каматна стапка од 3,75% за хибридни возила

Финансиски лизинг за комерцијални возила за правни лица преку Sparkasse Leasing:

– Камата – 4,50%

– Учество – 10% (нето)

– Рок – 84 мес (мах)

– Трошок за обработка – 1,50%

За сите возила:

– Асистенција Помош на Пат – пакет Европа (Roadside ORYX Assistance)*– преку Шпаркасе Лизинг (гратис) http://www.s-leasing.mk/oryx-asistencija.nspx

***

Специјална понуда за автомобилски кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

  • 4,90% променлива каматна стапка со залог автомобилот кој се купува ИЛИ
  • 5,25% променлива каматна стапка без залог
  • 0% сопствено учество
  • 1% провизија при исплата
  • Рок на отплата – 5 години

Специјална понуда за хибридни автомобили – кредити за физички и правни лица преку ПроКредит Банка:

  • 3,75% променлива каматна стапка
  • Залог – автомобилот кој се купува
  • 0% сопствено учество
  • 1% провизија при исплата
  • Рок на отплата – 5 години